Tidningsarkivet.se

Min Husbil i Sverige Tips!
Prenumerera på
Min Husbil i Sverige
3 nr för 249 kr
Tidningsbutiken.se.

Eller teckna en längre prenumerationTidningskungen.se, 7 nr för 549 kr.
Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Min Husbil i Sverige #7 / 2022

Ur innehållet:

Nu när vi kommit in i november har det även lugnat ner sig hos återförsäljarna och jag tror att de också börjar att ladda för lite välbehövd semester nu i december. De flesta öppnar till trettonhelgen igen med nya attraktiva erbjudanden och då gäller det för er att hänga på låset om ni vill ha en husbil till våren eller sommaren. Leveransproblemen har väl inte undgått någon. Men det finns ändå en hel del husbilar ute hos handlarna att välja mellan. Nu när Fiat har problem att leverera chassin så måste tillverkarna hitta andra chassin att bygga på. Nu byggs det på Mercedes, Ford, Peugeot, MAN, Citroën och Volkswagen. Alltså en större variation att välja mellan vilket är bra för er som skall köpa husbil.

Fredrik har denna gång provkört tre olika husbilar som ni kan titta närmare på. Han har bland annat testat en Adria Coral Plus 670 SLT med panoramafönster och som får ett stort ljusinsläpp i bodelen vilket var ett stort plus. Lägg därtill bra innerbelysning så kan till och med Fredrik bli nöjd. Nästa han provkört är en Hymer B-MC I 580. Enligt Fredrik, kompakt husbil som är enkel att köra och med bra förvaringsutrymmen men är den värd priset? Läs själv på sidan 76. Sist men inte minst så har han testat en Volkswagen California 6.1 Ocean med pop-up tak. Ett multiverktyg på hjul enligt Fredrik.

I detta nummer berättar Majaks om Portugals huvudstad Lissabon-de sju kullarnas stad som de besökte i våras. Trevlig stad med många sevärdheter och kulinariska upplevelser. Här kan du åka med spårvagn 28 som lär vara den mest åkta spårvagnen i staden. Lissabon är även känt för sina sardiner. Här finns massor av butiker där du kan köpa läckerheterna.

De har även besökt Disgusting Food Muesum i Malmö. Man kan väl säga att det är ett litet annorlunda museum utan att ta i för mycket. Här kan du testa lite olika sorters mat som för många är helt oätbart och för vissa är det delikatesser. Vad sägs om ägg som är kokta i urin. Gott?? Förmodligen inte! Eller varför inte testa Hàrkarl som är rutten Grönlandhaj och där muséet själv beskriver smaken som att tugga på en nerkissad madrass. Fy fasiken…hahaha

Sist men inte minst har Ann valt att berätta om norska Lillehammer som är ett mycket attraktivt resmål. Här kan du utöva många sporter både vinter- och sommartid och allt medan du beundrar den otroliga utsikten med snöbeklädda berg. Hit kan man åka närsomhelst och bara njuta av utsikten.


Här kan du se omslag för alla nummer av Min Husbil i Sverige.