Tidningsarkivet.se

Min Husbil i Sverige Tips!
Prenumerera på
Min Husbil i Sverige
3 nr för 249 kr
Tidningskungen.se.

Eller teckna en längre prenumerationTidningsbutiken.se, 7 nr för 549 kr.
Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Min Husbil i Sverige #1 / 2022

Ur innehållet:

I fjol firade tidningen 10-årsjubileum trots att det inte blev så mycket firande på grund av pandemin. I höstas kände vi att det var dags att utveckla tidningen än mer. Frågan var hur får vi tidningen att nå en större läsarkrets? Svaret var att gå online och göra tidningen tillgänglig på vår hemsida. Helt gratis! Sagt och gjort, december blev en intensiv månad med massor av arbete för att fullfölja detta. Vi har nu laddat upp alla tidigare nummer av tidningen som vi gjort sedan 2015 (46 st) på vår hemsida. Gå in på www.mhis.se. Där kan ni läsa tidningen som E-tidning vilket nummer ni än vill. Vi har också tagit fram olika kategorier som ni kan söka i. Som exempel finns det runt 600 artiklar att söka bland.

Håll utkik på vår hemsida för där kommer också upp provkörningar, resmål, tävlingar och annat material som inte kommer i tidningen. Vi hoppas ni kommer att tycka det är en bra förbättring för er eftersom ni nu inte behöver ha med er alla tidningar i husbilen. Nu finns de lättillgängliga för er på vår hemsida.

Våra resande reportrar Majaks riktade blickarna först mot Düsseldorf för vidare resa mot varmare breddgrader. Düsseldorf är ju en helt underbar stad och här tipsar de om 8 måsten man måste besöka när man är här. Som om det inte var nog så kan du skanna en QR -kod här i tidningen och du finner ytterligare 7 saker att göra i Düsseldorf.
Deras resa gick vidare till Baskien närmare bestämt till en stad som heter San Sebastian som ligger strax intill Biscayabukten med fantastiska stränder. Några av er har säkert varit här och ätit pintxos. Inte? Då får du läsa här i tidningen vad pintxos är.

Åke har besökt något så konstigt som en bilkyrkogård som finns i småländska Ryd. Här vilar resterna av runt 150 skrotbilar från mestadels 50-, 60- och 70-talet. Tydligen ett populärt utflyktsmål.

Fredrik har som vanligt gottat ner sig i några provkörningar. Denna gång har dessa hamnat under hans lupp, Rapido 896 F, Bürstner Campeo C 540 4x4 och sist men inte minst en Roller Team 284 TL. Fredrik gillar verkligen att göra dessa tester, så läs och begrunda vad han tyckte om dessa bilar.

Ann har fått en pratstund med Felicia, tjejen som köpte sig en husbil (Skalman) för att kunna dra i väg till alperna och träna och tävla i freeride. Just nu befinner hon sig i schweiziska Verbier. Ser ju helt underbart ut på bilderna. Läs och dröm er bort från gråa Sverige.
Ann tipsar också om Funäsdalen. Fjällen med skidåkning utöver det mesta. Kanske världens bästa längskidåkning och offpiståkning.

Vi vill också tipsa om en husbilsmässa, nämligen Husbil Stockholm som går av stapeln på Kistamässan 18–20 mars. Åke och Ann berättar i tidningen om vad vi kan förväntas se där. Vi kommer finnas där så jag hoppas vi träffas då.


Här kan du se omslag för alla nummer av Min Husbil i Sverige.