Tidningsarkivet.se

Min Husbil i Sverige Tips!
Prenumerera på
Min Husbil i Sverige
3 nr för 249 kr
Tidningskungen.se.

Eller teckna en längre prenumerationTidningsbutiken.se, 7 nr för 549 kr.
Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Min Husbil i Sverige #2 / 2022

Ur innehållet:

I detta nummer har Fredrik bland annat mött Niclas Thorvaldsson från Ystad. Killen som känner sig hemma på både två och fyra hjul. Han tävlar nämligen i enduro. Många av tävlingarna är utomlands och han såg behovet av en större husbil. Det var då han fick upp ögonen för en STX, en husbil byggd på lastbilschassi, egentligen tänkt till hästar och dess ägare. I Niklas garage finns inga hästar men väl hästkrafter. Läs om honom på sidan 86.

En som också gillar hästkrafter är en man ni säkert stött på tidigare, nämligen Jörgen Fornander som är försäljningschef på Bürstner i Sverige. Han är kartläsare i rally på fritiden och har bland annat åkt Safarirally i Afrika med ingen mindre än Stig Blomqvist. Han är sällan rädd men när det gick i 190 knyck på en specialsträcka i Svenska Rallyt och helljuset lade av var inte ens Jörgen särskilt kaxig.

Fredrik har testat den största Morelon nämligen Grand Empire. Lyxigt värre och kan väl endast beskrivas som ett rullande slott. Han har även testat en halvintegrerad Carado. Prisvärd husbil mellan vardag och lyx enligt Fredrik.

Ann tar oss med till Kullabygden och Höganäs på Bjärehalvön i Skåne men också till Sundsvall där hon tipsar om utflyktsmål och annat bra och veta om dessa platser.

Åke har denna gång provkört en plåtis nämligen en Dreamer D55 Select som han håller varmt om hjärtat. Dreamer håller drömmen vid liv som han säger. Läs mer på sidan 100 om hans test.

Sist men inte minst har vi ju våra nomader som tydligen föredrar värmen nere i Spanien. De tipsar oss om Bilbao, hamnstaden som ligger invid Biscayabukten i Baskien. Här hittar du bland annat Guggenheimmuseet men också många andra sevärdheter. Här måste man också besöka gamla stan Casco Viejo fullt med mysiga butiker. Är ni sugna på grottor så tipsar de om 6 olika spännande grottor lite varstans i Europa.


Här kan du se omslag för alla nummer av Min Husbil i Sverige.