Tidningsarkivet.se

Min Husbil i Sverige Tips!
Prenumerera på
Min Husbil i Sverige
3 nr för 249 kr
Tidningsbutiken.se.

Eller teckna en längre prenumerationTidningskungen.se, 7 nr för 549 kr.
Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Min Husbil i Sverige #4 / 2022

Ur innehållet:

Ett litet roligt sammanträffande blev det när vi var på mässan i Kista i mars där jag träffade på den Sverige-ansvarige för Chausson. Han undrade om vi skulle vara intresserade av att göra ett fabriksbesök hos dem. Jag tyckte det skulle vara intressant och i samma stund slog det mig att Majaks var på väg hem från Spanien men jag visste inte riktigt var de var. Det visade sig att de var endast 10 mil från fabriken… Så på sidan 72 kan ni läsa om deras besök där.

De har också ett reportage om Porto i Portugal. Här besökte de förmodligen en av världens vackraste bokhandlare och förmodligen den enda som tar inträde för att du skall få komma in. Det sägs att J. K Rowling, författarinnan av Harry Potter-böckerna använde bokhandeln som inspiration till böckerna. Hon hittade även sin inspiration på Café Majestic där hon satt och skrev sina böcker. Väl värt ett besök om ni kommer till Porto.

Ann har varit på Österlen och besökt sommarstaden Simrishamn. Simrishamn är en liten mysig stad med kullerstensgator och där är det ofta fullsmockat med turister på sommaren. Ann har därför massor av tips om hur man planerar in sitt besök till sensommaren istället då det även då pågår många aktiviteter här och runtomkring på Österlen.

Åke fick äntligen det telefonsamtal han längtat efter länge. ”Jag har husbilen här nu så du kan komma och ta den för provkörning”. Som han längtat!! Varför? Jo för att det är ingen traditionell husbil, vi pratar om utan en Chausson 660 Exklusive Line. Chausson är kända för sina innovativa lösningar och inte minst i denna. Vad säga om två bodelsdörrar, en på varje sida. Praktiskt? Kolla vad Åke tyckte på sidan 60.

Fredrik har inte legat på latsidan han heller. Han har bland annat provkört en Frankia I 840 som han fattade riktigt bra tycke för. Här finns många genomtänkta lösningar enligt honom och han fastnade också för att det finns en baklucka till garaget istället för en traditionell dörr på vänstersidan. Lätt att lasta och med låg lasttröskel. Kolla in hela reportaget på sidan 90.
Han har också besökt Maskincentrum i Bockara. De är nu certifierade att biogaskonvertera din husbil så att du kan köra på både biogas och diesel. Detta gör att ditt fordon kan klassas som miljöbil och kan sänka din fordonsskatt rejält. Läs mer om detta på sidan 26.


Här kan du se omslag för alla nummer av Min Husbil i Sverige.