Tidningsarkivet.se

Min Husbil i Sverige Tips!
Prenumerera på
Min Husbil i Sverige
3 nr för 249 kr
Tidningskungen.se.

Eller teckna en längre prenumerationTidningsbutiken.se, 7 nr för 549 kr.
Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Min Husbil i Sverige #7 / 2020

Ur innehållet:

Så här års brukar julrushen nå sin kulmen. Vi trängs i butiker och på köpcentra, knuffas i kassaköer och svär över knökfulla parkeringsplatser utanför affärerna. Mycket av detta uteblir i år på grund av pandemin. Sistnämnda är sorgligt. Att julhysterin uteblir gör mig egentligen ingenting. Men ett ordentligt julbord måste ju finnas. Varsågod, här är årets sista nummer av Min Husbil i Sverige - en stor och mustig julbuffé med mängder av goda smaker!

Åke serverar sina upplevelser av Kabe Van. En svensk plåtis som gjord för vinterkörning. Han har varit på besök hemma hos två småländska världskändisar: Ingvar Kamprad och Carl von Linné.

Fredrik kontrar med smakprov på såväl Morelo Palace 88 LB som Dethleffs Just 90, husbilen som lanseras lagom till företagets 90-årsjubileum nästa år.
Samme kock har också gjort en djupdykning i ämnet luftfjädring vs vanlig fjädring. Med hjälp av Höja Bil reder han ut vad som är att föredra.
Fredrik hann också med en tur till Öland och American Motorhomes Weekend. Ett 30-tal amerikanska husbilar, en del ganska udda, sammanstrålade i Rällapaviljongen.

Daniel och Annika fortsätter att smaka på Danmark och har nu nått charmiga Sønderborg på sydligaste Jylland. Här hade de gärna stannat länge.
De har även vandrat i trakterna kring Grövelsjön och tipsar om fina vandringsleder, skidåkning och campingplatser.
Så här till jul har Annika provspelat en rad sällskapsspel, vilka hon recenserar och berättar om i tidningen. Lagom till att tomten ska knacka på dörren lottar vi ut nio spel till lyckliga läsare av Min Husbil i Sverige. Vi lottar också ut den nya, omarbetade versionen av Göta Kanal, en imponerande bok om Sveriges blå band.

Ann har tagit reda på vad Åre har att bjuda på under de olika årstiderna. Den lilla byn med 1 500 invånare erbjuder långt mycket mer än skidåkning, konstaterar hon.
Slutligen har hon gett sig ut på spaning efter rovfåglar. Intresset för fågelskådning ökar och vintern är en bra tid att titta närmare på luftrummets predatorer.

Detta och mycket annat dukar jag och mina medarbetare upp på vårt julbord. Vi hoppas det ska smaka riktigt, riktigt bra! Nästa gång tidningen dimper ner i din brevlåda är det redan 2021. Tills dess önskar jag alla läsare en riktigt god jul och hoppas på ett fantastiskt gott nytt år!


Här kan du se omslag för alla nummer av Min Husbil i Sverige.