Tidningsarkivet.se

Min Husbil i Sverige Tips!
Prenumerera på
Min Husbil i Sverige
3 nr för 249 kr
Tidningskungen.se.

Eller teckna en längre prenumerationTidningsbutiken.se, 7 nr för 549 kr.
Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Min Husbil i Sverige #5 / 2020

Ur innehållet:

Välkommen till en välmatad tidning med 40 sidor husbilsnyheter! Vackra, fiffiga, smarta, innovativa finesser och utsökt design som skulle ha visats på Elmia.

Det är inte utan en liten tår i ögonvrån som jag konstaterar att jag inte får träffa er läsare som vanligt. Njuta av Elmia-atmosfären, slänga käft, få feedback på tidningen och ta en kopp kaffe tillsammans. Men vad hjälper en tår i ögonvrån? Nej, det är bara att gilla läget!

Och ”gilla läget” är just vad vi har ägnat oss åt samt glatt oss åt att husbilslivet, golflivet och möjligheten att vara ute i den fria naturen fungerar ungefär som vanligt.

Därför har Åke gjort en roadtrip runt om i Halland. Besökt mysiga gårdsbutiker och halländska pärlor.
Åke följde också med ett par kompisar på deras jungfruresa med en splitterny VW California. Resan gick från Göteborg till skånska Kåseberga. Vännerna hade aldrig tidigare närmat sig camping- eller husbilslivet.
Paret Majak har tagit sig Siljan runt i husbil och råkat på flera fantastiska smultron-
ställen. Fredrik har begett sig längre norrut och utforskat Härnösand och Höga kusten. Ann berättar om en av svensk historias viktigaste städer – Strängnäs.

Flitige Fredrik har testat cykelställ. Genom hans reportage får du full koll på vad du ska tänka på när du investerar i en cykelhållare till din husbil.
Vilka regler gäller om du vill hyra ut din husbil? Det är inte så enkelt som man skulle kunna tro. Även denna snåriga djungel har Fredrik kastat sig in i och delar här med sig av matnyttig information.

En annan inte helt självklar djungel är solpaneler till husbil. Hur ska man tänka? Vad ska man välja? Herr och fru Majak har gjort en djupdykning i ämnet.

På Abbekås GK kom jag att spela golf tillsammans med Susanne Holmbom och Christian Fogler. Det visade sig att de använde sin husbil nästan bara för golfen. Läs om dem på sidan 130.


Här kan du se omslag för alla nummer av Min Husbil i Sverige.