Tidningsarkivet.se

Min Husbil i Sverige Tips!
Prenumerera på
Min Husbil i Sverige
3 nr för 249 kr
Tidningskungen.se.

Eller teckna en längre prenumerationTidningsbutiken.se, 7 nr för 549 kr.
Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Min Husbil i Sverige #4 / 2020

Ur innehållet:

Varmt välkommen till sommarnumret av Min Husbil i Sverige som är fullspäckat med restips, nyheter, tester och tävlingar!

Vi gratulerar Nordic husbilar till företagets 30 år i branschen och uppmärksammar ett par branschaktörer som tar sitt miljöansvar och installerar solceller. Vi gläds över att husbilsfolket får rejäl tillökning, när allt fler inser att husbilen är den perfekta semesterformen i pandemi-tider.
Två som alltid är lika glada när de får provköra husbilar är Fredrik och Åke. Fredrik har gett sig i kast med en Adria Sonic Supreme SL och en Frankia Neo MT7 GD. Frankia imponerar, säger han.
Åke har rattat en Dreamer Living Van. Han ger den betyget ”en drömbil för många plåtisälskare”, med härligt ombonad känsla, soffgrupp i aktern och en extra säng.

Kan du tänka dig en husbil som rymmer sju hästar och tolv personer? Jo, den finns och Fredrik har spanat in den. Som ett egendesignat femstjärnigt hotell för såväl ryttare som övrig personal och hästar.
Han har också gjort en djupdykning i olika toalettlösningar för husbilar. Detta läser du om under rubriken ”Mer än bara en skitsak”.
Vilka alternativa planlösningar finns för husbilar? Även detta har Fredrik koll på och guidar dig i reportageform för att hitta din egen favorit.

Makarna Majak har testat gasolgrillar och berättar vilka de tyckte var bra och varför. De tipsar också om tio annorlunda saker att göra i Skåne.
Ann begav sig till Vimmerby för att upptäcka allt vad Astrid Lindgrens födelsestad har att erbjuda. Hon delger oss också den glada nyheten att Astrid Lindgrens värld har öppet i sommar och firar extra att den evigt unga Pippi Långstrump fyller 85 år


Här kan du se omslag för alla nummer av Min Husbil i Sverige.