Tidningsarkivet.se

Min Husbil i Sverige Tips!
Prenumerera på
Min Husbil i Sverige
3 nr för 249 kr
Tidningskungen.se.

Eller teckna en längre prenumerationTidningsbutiken.se, 7 nr för 549 kr.
Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Min Husbil i Sverige #3 / 2020

Ur innehållet:

Det har hunnit bli maj och vårsolen värmer. Visst är det härligt och vi behöver det så väl i den oro och ovisshet som råder. Några saker är i varje fall säkra: Inget semesteralternativ är bättre än husbil i dessa tider. Campinganläggningar och ställplatser håller öppet. Med sunt förnuft och social distansering kan sommar och ledighet nästan kännas som vanligt. Sommaren 2020 blir sommaren när svenskarna utforskar, upptäcker och njuter av Sveriges skönhet!

Detta har bland annat makarna Majak tagit fasta på och presenterar i tidningen femton svenska världsarv att besöka. Vad sägs om hällristningarna i Tanum, örlogsstaden Karlskrona eller Gammelstad Kyrkstad i Luleå?
De har också besökt sällsamma Madeira med sin husbil. Spara tidningen som inspiration till de tider som komma ska, när landsgränserna öppnar igen!

Ann tar oss med till Roslagen och Norrtälje, där hon guidas av Visit Roslagens Sofia Händel. Skärgårdsidyll, storslagen natur och småstadspuls i en härlig kombination!
Åke har tittat närmare på ett charmigt sydvästskånskt hörn, Kullabygden, med pärlor som Arild och Mölle.

Sedan i höstas följer vi Pierre och Micaela som lever och arbetar i sin husbil. Vintern har de tillbringat i sydligaste Spanien, men insåg i mars att det var skarpt läge att bege sig hemåt. I detta nummer berättar de om sin spännande resa från Spanien till Karlstad genom ett nästan nedstängt Europa.

Fredrik och Åke har som vanligt varit flitiga vid provkörningsrattarna. Fredrik har testat Hobby Optima Ontour T65, som han bedömer ”påkostad och enkel”. Om helintegrerade Autostar I 730 LC Prestige säger Fredrik fem stjärnor är detsamma som ett ”wow”.
Åke gav sig i kast med Hymercar Free 600 och lovar att det var ”en häftig känsla”.

Fredrik har även gjort en djupdykning i larmens värld. Vilka larm är det värt att satsa på i husbilen? Vilken typ av larm behöver jag för att känna mig säker?

Rockfoto-Emma är fotografen som lever och arbetar i sin husbil. Hon testade livet som gift, men det tog slut efter sex veckor. Då började hon istället klättra i berg. På ett år besteg hon 61 europeiska toppar i sällskap med sin kamera. Resultatet blev en bok som vi lottar ut i tre exemplar bland våra läsare. Dessutom bjuder vi på stor intervju med Rockfoto-Emma i tidningen.


Här kan du se omslag för alla nummer av Min Husbil i Sverige.