Tidningsarkivet.se

Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Fokus Digitalt #6 / 2023

Ur innehållet:

Aktuellt: Vad händer med Centern nu? Nyvalde C-ledaren Muharrem Demirok har ingen tydlig politisk linje men beskrivs som en skicklig maktspelare. Om det räcker för att rädda Center­partiet är dock tveksamt.

Veckans Fokus: Kaos i själva verket. Migrationsverket har en central rolli de senaste årens omvandling av Sverige. Men på myndigheten råder kaos, visar Fokus granskning.

Sverige: Ökat terrorhot– eller inte? IS uppmanar till terrordåd mot svenskar och USA varnar amerikaner för Sverige. Men enligt Säpo är hotbilden oförändrad.

Mötet: »Farfar var skogssame«. Mats Jonsson turnerar fortfarande med sin hyllade bok om sina samiska rötter. Jennifer Wegerup träffar serieskaparen som har flyttat hem.

Inblick: Den onödiga politiken. Anarkismen är en lika sympatisk som opraktisk idé, vacker i många konstnärers och intellektuellas ögon, likafullt naiv.

Kultur: Dejting-tv som knark. Programmen där människor ska hitta den rätta är enormt populära och finns i mängder av format. Josefin de Gregorio förklarar vad det är som fängslar tittarna.

Kolumnister: Jon Åsberg, Johan Hakelius, Thomas Engström, Anna Björklund, Nina Solomin, David Eberhard.


Här kan du se omslag för alla nummer av Fokus Digitalt.