Tidningsarkivet.se

Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Sign & Print #3 / 2018

Ur innehållet:

Du får 92 fullmatade sidor i din hand. Sign&Print-numret bjuder på stor bevakning från FESPA-mässan 2018 som hölls i Berlin 15-18 maj. Vi lyfter fram de viktigaste produktnyheterna på hela 28 sidor med mycket spännande läsning.

Tidningens tema är Digitaltryck – vi besöker lokaltryckeriet Printforce i Kungsbacka och ett specialiserat fotobokstryckeri i Holland. Dessutom blir det en förhandstitt på nya arkskrivare från Ricoh och en genomgång av Xerox största lansering på år och dagar – Iridesse. En produktionsskrivare som för första gången någonsin låter tryckaren leka med effekter som guld, silver och lack i ett pass.

Tidningen innehåller också en rad företagsreportage, Vi ger dig ett ett djuplodande reportage om Elanders historia och förvandling. I en exklusiv intervju berättar vd:n Magnus Nilsson om tryckerijätten – hur de gick ur krisen och blev tio gånger större.

Vi besöker Storbildsbolaget i Helsingborg som ser goda framtidsutsikter på textilsidan och träffar också Mediagården i Höganäs som jobbar med rigida material där konstruktion och design står i centrum.

Sidorna är dessutom fyllda med produktlanseringar och bransch- och förpackningsnyheter som håller dig uppdaterad på vad som händer inom den grafiska industrin.


Här kan du se omslag för alla nummer av Sign & Print .