Tidningsarkivet.se

Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Sign & Print #2 / 2018

Ur innehållet:

Det här är ett maxat nummer av Sign&Print som bjuder på ett stort tema om allt inom storformat och bläck. Vi ger dig analyser och fördjupningar om material, maskiner och bläck inom detta segment. Dessutom bjuder många sidor på utbudet av storformatsskrivare på marknaden, laddat med maskinfakta och tekniska specifikationer. Alltså, värdefull samlad information om alla maskiner direkt i handen.

Vi tar även pulsen på företag i tryckeribranschens Sverige. Vi besöker Malmötryckeriet Holmbergs som efter tuffa beslut fått ny ägare, nytt hus,en kursändring i affärsstrategin samt en satsning på storformatsproduktion. Det blir reportage från offsettryckeriet Hylte Tryck som smider planer för att vinna tillbaka de mindre upplagorna. Jako Tryckeri i Torup berättar hur de producerar limmade och spiralbundna block, anteckningsböcker och premiumförpackningar och Värnamo Ljuskopiering berättar hur de gjort sin automationsresa med plock och häft.

Sharp har gjort en helomvändning och tiden som krisdrabbad elektronikjätte är förbi. Läs en intervju med Sharps Nordenchef Henrik Flink. Nu satsar Sharp stenhårt på att vara en marknadsledande leverantör för det integrerade kontoret. Mötesteknik och smarta kontorslösningar och multifunktionsskrivare är Sharps framtid.

Vidare följer vi bland annat med Canon till Nederländerna för att kika på deras skräddarsydda robotlösning för storformatsproduktion, och rapporterar från Durst event om de nya storformatsskrivarna i P5-serien. Dessutom är sidorna som vanligt fyllda med produktlanseringar, branschnyheter, maskintest och förpackningsnyheter.


Här kan du se omslag för alla nummer av Sign & Print .