Tidningsarkivet.se

Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Sign & Print #1 / 2018

Ur innehållet:

I detta nummer av Sign&Print får du en genomlysning av utbudet för mikrotryckeriet. De små producenterna med 1-3 anställda som med maskinutbudet på marknaden har stora möjligheter att specialisera sig i dag. Vad ska man tänka på när man startar upp sitt tryckeri? Vilka skrivare, maskiner och vilka material bör man välja? Vi intervjuar leverantörer av smarta maskinlösningar för att inspirera dig när du bygger ditt mikrotryckeri.



I tidningen går vi också från det lilla till det stora. Det blir reportage från de svenska tryckerijättarna inom storformat – hur de satsar framåt och hur de tampas med hård konkurrensutsättning från låglöneländer i en bransch som samtidigt inte växer lika mycket. Det blir också ett större reportage om hur två företag blev ett. Det är Boråstryckeriet Stema som numera kan titulera sig helhetsleverantör. Det blir även läsning om hur Roland DG fått sin bläckförsäljning att växa, samt om Agfa som hittade nyckeln för tryckeriet att totalt sett få ner kostnaden för sin plåthantering.



Vi ger oss även in onlinetryckeriets värld med ett besök hos tyska United Print för att höra om deras affärsstrategi för de närmaste åren. Dessutom duggar det som vanligt tätt med produktlanseringar och branschnyheter från svenska tryckerier.


Här kan du se omslag för alla nummer av Sign & Print .