Tidningsarkivet.se

Min Husbil i Sverige Tips!
Prenumerera på
Min Husbil i Sverige
3 nr för 249 kr
Tidningskungen.se.

Eller teckna en längre prenumerationTidningsbutiken.se, 7 nr för 549 kr.
Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Min Husbil i Sverige #1 / 2023

Ur innehållet:

Om ni inte redan är medlemmar i Husbilsklubben.se så är det en god idé att bli det nu. Särskilt om ni gillar dansband i allmänhet och Lasse Stefanz i synnerhet. Husbilsklubben.se har nämligen lyckats boka bandet till sin årsmötesträff som i år hålls på Färjestadstravet i Karlstad. Träffen går av stapeln under Kristihimmelsfärdshelgen, 18-21 maj.

Fredrik och jag var och besökte CMT-mässan i Stuttgart som började helgen 14-15 januari. Vi kom dit redan på fredagen då det är branschdag och endast för journalister och återförsäljare. Då är där nästan inga besökare och perfekt för oss att fotografera alla nyheter. Det fanns en hel del nyheter som ni kan läsa om på sidan 46 och framåt. På lördagen var det knökfullt med besökare. Under de första två dagarna beräknades det till 80 000 besökare.

Fredrik har också hunnit med att provköra en halvintegrerad Malibu T 490 LE som han ansåg vara en vettigt planerad husbil med bra lösningar för både resa och bekvämlighet. Han har också testat en plåtis Roadcar R 640 som han ansåg vara enkel men med bra funktioner men kanske inte så mycket lyx och glamour.

I detta nummer passar vi även på att gratulera jubilarerna Lödde Husbilar och Husvagnar i skånska Löddeköpinge och Codat Husbilar i västgötska Fritsla, som firar 35 respektive 50 år.

Ann har tagit pulsen på Gävle och dess omgivningar. Gävle är mycket mer än världens största halmbock och Sveriges godaste kaffe. Där finns många intressanta platser att besöka. Många bra tips för er som kommer dit.
Majaks har varit runt i Europa och har tagit fram sju fantastiska restauranger som de besökt under sina resor. Dessa restauranger erbjuder något utöver det vanliga. Kanske något som förtjänar att hamna på din bucketlist. De har också varit i den vackra österrikiska staden Salzburg och vandrat i Mozarts fotspår. Hela staden genomsyras av tonsättarens och hans familjs arv. Det var också här filmen Sound of Music spelades in.

Detta är bara ett litet utdrag av vad ni hittar i detta nummer. Mycket mer finns att läsa och glöm inte att vissa artiklar har en QR-kod som ni kan scanna för mer läsning på mhis.se.


Här kan du se omslag för alla nummer av Min Husbil i Sverige.