Tidningsarkivet.se

Min Husbil i Sverige Tips!
Prenumerera på
Min Husbil i Sverige
3 nr för 249 kr
Tidningskungen.se.

Eller teckna en längre prenumerationTidningsbutiken.se, 7 nr för 549 kr.
Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Min Husbil i Sverige #6 / 2021

Ur innehållet:

I skrivande stund har Kabe haft sin mässa på Elmia som vi skrev om i förra numret. Vilken succé det blev för dem. 613 enheter sålda på nio dagar. Tydligen så har hemester och svemester startat en våg av nya människor som vill spendera sin fritid i en husbil eller husvagn. Det är ju fantastiskt kul att så många vill pröva på det rullande fritidslivet. Att branschen fått ett uppsving är en ­underdrift. Här talar vi om försäljningsrekord deluxe. Kul!
Vi var på Caravan Salonmässan i Düsseldorf i slutet av augusti vilket är den största fritidsmässan i Europa. Allt gick smidigt där men vaccinationspass och munskydd gällde såklart. Utställarna var inte lika många som det brukar då en del valde att inte medverka på grund av covid-19. 185 000 besökare på nio dagar och man talar om försäljningsrekord även här. Fredrik hittade några trevliga nyheter som vi presenterar här i tidningen.

Många drömmer om ett äventyr på fyra hjul och Jean och Daniel Stråle gjorde slag i saken. De sålde bostaden och det mesta av sina ägodelar för att leva drömmen om vanlife. De köpte sig en Renault Master och fick hjälp att bygga om denna till en funktionell husbil. Jean och Daniel har ett tydligt syfte med resan. De menar att meningen med livet är att ge tillbaka och att det inte bara handlar om en själv. Därför har de siktet inställt på Nordafrika för att där hjälpa andra människor som har det svårt både ekonomiskt och socialt och ge dem ett hopp och framtidstro. Fantastiskt gjort av dem! Läs mer om bygget och deras tank­ar med början på sidan 42.

Visste du att det tappas 120 miljoner flaskor Absolut vodka årligen?! Eller att truckarna som lyfter flaskorna årligen lyfter vikten motsvarande 40 Eiffeltorn!!! Det ni! Majaks har besökt Absolut Home i Åhus där du kan få en guidad visning av hur framställningen av denna dryck går till. Åhus är en ganska liten ort så detta måste absolut (!) vara deras största attraktion. Här har du även möjlighet att få hjälp att blanda dina egna drinkar som Raspberry Collins eller varför inte en Absolut Elyx Martini. Här finns mycket att se och lära och på kvällen kan ni avnjuta något gott i restaurangen. Läs hela reportaget på sidan 56 och framåt.


Här kan du se omslag för alla nummer av Min Husbil i Sverige.