Tidningsarkivet.se

Min Husbil i Sverige Tips!
Prenumerera på
Min Husbil i Sverige
3 nr för 249 kr
Tidningsbutiken.se.

Eller teckna en längre prenumerationTidningskungen.se, 7 nr för 549 kr.
Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Min Husbil i Sverige #5 / 2021

Ur innehållet:

Med hösten kommer också alla mässor där de nya 2022 modellerna skall presenteras. I år blir det dock annorlunda på grund av ett visst envist virus. Stora Nolia ställde in ganska tidigt och välkomnar oss istället till Piteå nästa år. Elmia i Jönköping tog också beslutet att skjuta upp Elmia Husvagn Husbil ytterligare ett år.
När nu Elmiamässan gapar tom har både Kabe och Bergholm bestämt sig för att arrangera sina egna mässor för att visa upp 2022 års nyheter. Kabes mässa går av stapeln 4 till 12 september och där visar de upp 123 enheter. Bergholm väntar till den 14 oktober för att hålla sin mässa som ska pågå i fyra dagar. Här visar man upp hela sitt register av märken.

Till detta nummer har Fredrik och Åke fått jobba hårt för att vi skulle kunna presentera 2022 års nyheter för er. Vi lyckades få ihop 34 sidor som ni nu kan grotta ner er i. Kanske hittar ni just er nästa bil i någon av dessa.

Några restips har vi ju naturligtvis för er också i detta nummer. Följ med Majaks till Polen, där de tipsar oss om att besöka ett vindistrikt i västra delen av landet. Här kan man besöka vingårdar, gå på vinfestival och vinspa. Eller varför inte ta en tur till det något udda museet som kombinerar vin och tortyr. De tar er även med till Poznan där de går på ölprovning och ånjuter den berömda croissanten och tar en promenad bland tropiska palmer.
Åke tipsar om en oas i Bohuslän; Kosterhavet som är Sveriges första och enda marina nationalpark. Här finns en otrolig artrikedom med ca 12 000 arter fördelat hälften i havet och hälften på land. Absolut värt ett besök.
Ann har besökt Umeå, björkarnas och Norrlands största stad. 1888 ödelade en stor stadsbrand­ stora delar av Umeå. Efter den bestämdes det att gatorna inte fick bli för trånga och att det skulle planteras björkar längs gatorna. Jag har själv varit i Umeå många gånger och fascinerats av alla de björkar som finns i staden.

Kanske vi ses vi på någon av mässorna eller kanske inte. Ett som är säkert är i alla fall att ett nytt nummer kommer till er i slutet av oktober. Tills dess önskar jag och mina medarbetare er en fin höst.


Här kan du se omslag för alla nummer av Min Husbil i Sverige.