Tidningsarkivet.se

Min Husbil i Sverige Tips!
Prenumerera på
Min Husbil i Sverige
3 nr för 249 kr
Tidningsbutiken.se.

Eller teckna en längre prenumerationTidningskungen.se, 7 nr för 549 kr.
Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Min Husbil i Sverige #4 / 2021

Ur innehållet:

Välkomna till sommarnumret av Min Husbil i Sverige. Redan sommar? Känns som att vintern övergick till en vintrig vår men nu äntligen har värmen kommit. Härligt att vi (förhoppningsvis) har en solig sommar framför oss. Begreppet svemester lär nog fortsätta för de flesta även i år. Husbilresenärerna blir bara fler och fler och det är ju jättekul. Många vill pröva på det fria livet med husbil för sin semester.

Här kommer några svemestertips från oss. Vi börjar med att tipsa om en ö på Västkusten som nog de flesta känner till, nämligen Marstrand. Även om man inte kan ta husbilen med sig så är denna ö absolut väl värd ett besök i sommar. Trånga gränder med kullersten, doften av saltvatten, mysiga restauranger och så mycket mera. Bara att ta båten över som går en gång i kvarten och ställplatser finns i närheten.
Åke har kört kustvägen från Halmstad med slutmål Varberg där han tipsar om lite olika trevliga ställen såsom gårdsbutiker, caféer, loppis- och vintagebutiker, fantastiska trädgårdar och mycket mera. Med på köpet får man se ett otroligt landskap. En väg väl värd att testa! Tycker ni bättre om östkusten så tipsar vi om en annan ö nämligen norra Öland. Det finns fantastiskt mycket att se och besöka längs vägen upp till Byxelkrok. Varför inte avsluta med ett bad i Böda som är känt för alla.

Nu har EM i fotboll börjat. Sitter ni klistrade vid TV:n eller är det något som ni inte ens bryr er över? Jag och Ida på redaktionen tittar gärna och sitter som klistrade i soffan med Sverigetröjorna på när Sverige spelar. Vi hoppas att Sverige tar sig vidare långt upp på prispallen.

Då det i år varken blir Stora Nolia eller Elmiamässa så funderar vi istället på att åka till Caravan Salon i Düsseldorf för att utforska alla nyheter för 2022. Mässan är i slutet av augusti och då räknar vi med att vi på redaktionen är färdigvaccinerade. I 13 hallar visas det upp nyheter av alla de slag i nio dagar och man räknar med omkring 250 000 besökare. Helt otroligt stor mässa! Läs mer om den på sidan 8.

Till nästa nummer skall vi göra allt för att kunna visa er nästa års alla nyheter. Innan dess så skall vi ha en välbehövlig semester och för min del så kommer jag att lägga min mesta tid på golfbanan. Kanske möter jag någon av er där eftersom många som kör husbil även är golfare. Hör ni någon som skriker fore! ute på banan så är det sannolikt jag.

Vi på redaktionen önskar alla våra läsare en skön sommar och ta det lugnt i trafiken! Vi ses igen i början av september.


Här kan du se omslag för alla nummer av Min Husbil i Sverige.