Tidningsarkivet.se

Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Hälsa och Fitness #3 / 2013

Ur innehållet:

I nya numret av Hälsa & Fitness får du fembarnsmamman och superbloggerskan Olga Rönnbergs bästa tips för hur du ska träna smartare - inte längre!

Om du länge har varit sugen på att testa yoga behöver du inte tveka längre - vi ger dig en guide till vad de olika yogaformerna innebär så att du kan hitta en variant som passar just dig.

Tillhör du dem som kämpar och kämpar på gymmet för att få fason på din mage listar vi några anledningar till varför du inte får de önskade resultaten - och ger dig tipsen som vänder trenden.

Har du mindre tid för träning än du önskar kommer du att gilla vår granskning av den nya tidens korta, superintensiva träningspass där du faktiskt kan maxa resultaten på halva tiden!

För ditt inre välbefinnande tipsar vi om hur du på ett enkelt sätt kan boosta din självkänsla, och som bonus bli stressfri på köpet.
Ni chokladälskare därute kommer att gilla djupdykningen i denna läckra delikatess, som faktiskt är en riktig supermedicin för ditt hjärta! Dessutom passar vi på att krossa ett gäng seglivade skönhetsmyter så att du istället kan bli naturligt snygg på nolltid!


Nyckelord för detta nummer av Hälsa och Fitness:

Här kan du se omslag för alla nummer av Hälsa och Fitness.