Tidningsarkivet.se

Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Equipage #2 / 2018

Ur innehållet:

» Nya studier visar att hästen löper större risk att drabbas av kotledsinflammationer om den hålls i liten hage utan kamrater.
» Få ut maximalt av framhoppningen. Anna-Clara Pettersson, tävlingsryttare och mental rådgivare ger oss sina tips för att både häst och ryttare ska gå ut på tävlingsbanan med gott självförtroende.
» Läsarnas hästar granskas av B-tränaren och dressyrryttaren Mads Hendeliowitz. Vad ser han i hästarnas exteriör och hur tror han att egenskaperna visar sig i ridningen?
» För att lyckas med inackorderingsstall gäller det att ligga steget före och vara professionell men ändå familjär.
» Hur hanteras den känsliga och explosiva hästen bäst? Grand Prix-ryttaren Nina Hofmann Küppers upplyser.
» En bra kommunikation mellan båda parter och ett tydligt avtal, är ett absolut måste när du ska bli, eller lämna hästen till, fodervärd.
» Noga utvalt för oss ryttare – att njuta av både i och utanför stallet.
» Så rider du den perfekta volten. A-tränaren i dressyr, Nina Karlsson, visar hur du kan tänka och ger tips på övningar.
» En häst i bra kondition håller längre och mår bättre Eftersom konditionsträning kan varieras och anpassas efter ekipaget är det en träningsform som passar alla. Distansryttaren Ella Lindblom berättar hur du kommer igång.
» Genom tidig hovvård kan du ge fölet goda chanser till starka och hållbara hovar och ben. Rose-Marie Clark, specialist på fölbenskorrigeringar,berättar berättar vad som bör åtgärdas och när och hur detta ska ske.
» Att hästen drabbas av fång kan undvikas. En veterinär, en hovslagare och en foderrådgivare om diagnos, behandling och förebyggande åtgärd.
» Equiterapeuten behandlar problem som hänger samman med hästens rörelseapparat. Equipage skuggade equiterapeuten Linda Söderberg Fång under en dag på arbetet.


Här kan du se omslag för alla nummer av Equipage.