Tidningsarkivet.se

Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Hälsa och Fitness #3 / 2012

Ur innehållet:

Ett extra tjockt och härligt nummer av Hälsa & Fitness! Inte nog med att vi har laddat tidningen med massvis av hälsoreportage, spännande intervjuer och unika träningsprogram – du får även en komplett löparguide med på köpet! Vi tycker nämligen att det är dags att du skakar av dig det sista av vintern nu och ger dig ut i spåret – för tro mig, du KAN springa!

I detta nummer hittar du även härliga sidor gymmode (s. 55–59), inspirerande recept (s. 66–69) samt en stor intervju med sångerskan Loreen (med start på sidan 16) där hon berättar om sina kostvanor och vad som sporrar henne att träna, trots all tid hon fått lägga ner i samband med sin medverkan i Melodifestivalen.

Har du svårt att få till en spahelg på grund av att det tar för mycket tid i anspråk och dessutom kostar en slant, hjälper vi dig att fixa ditt eget lyxiga spa hemma. Trött vinterhår får ett lyft med fuktgivande och näringsgivande inpackningar, och även knoppen mår bra av lite meditation och egentid.
Vår hemmaspaspecial hittar du på sidorna 60–64! Glöm inte heller att spana in vad våra duktiga krönikörer, Frida och Robert, reflekterar kring i det här numret när det kommer till motivation och träningsvanor!


Nyckelord för detta nummer av Hälsa och Fitness:

Här kan du se omslag för alla nummer av Hälsa och Fitness.