Tidningsarkivet.se

Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Fitness for Men #1 / 2013

Ur innehållet:

Låt det nya numret av Fitness for Men guida dig till en starkare och sundare fysik under 2013! Vi presenterar hela 150 träningstips – sammanställda av ledande experter – för större muskler, ökad fettförbränning och en bättre kosthållning. Siktar du på ett sexpack till sommaren hittar du dessutom ett omfattande träningsprogram för magen, samt övningar som stärker kroppens baksida. Från och med detta nummer kör vi också igång med en löparskola – se till att hänga med från början!

Fitness for Men är tidningen för dig som lever ett aktivt liv och vill få ut så mycket som möjligt av din träning. Det spelar ingen roll om du har mångårig träningsvana eller är komplett nybörjare - här finns något för alla! I varje nummer hittar du utförliga träningsguider, fängslande fitnessreportage och effektiva tekniktips. Dessutom får du recept på läckra och lättlagade rätter som hjälper dig att bygga muskler och bränna fett - allt baserat på de senaste forskningsrönen.


Nyckelord för detta nummer av Fitness for Men :

Här kan du se omslag för alla nummer av Fitness for Men .