Tidningsarkivet.se

Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Equipage #5 / 2013

Ur innehållet:

Detta nummer är späckat till bredden med hästig läsning! Här följer några rubriker; Kristian von Krusenstierna berättar om hur rätt energi och tempo får hästen i form. Vi bjuds in i operationssalen där det pågår en buköppning – spännande läsning om en livräddare. Läs om PSSM – en relativt okänd men obotlig nervsjukdom som drabbar fler hästar än vi tidigare anat. Experterna ger tips på hur du undviker alla fällor när du köper häst och/eller när den byter hem.
Landslagsveterinären Jonas Tornell berättar om typiska påfrestningar och skador av dessa, för dressyr- respektive hopphästen och så tittar vi närmare på gångarternas utveckling genom tiden.
– Bra träning är när hästen, efter ridpasset, är i bättre psykisk balans, mer avslappnad och välgymnastiserad än innan ridpasset, säger hästtränaren och ridcoachen Svante Andersson.


Nyckelord för detta nummer av Equipage:

Här kan du se omslag för alla nummer av Equipage.