Tidningsarkivet.se

Byggnadskultur Tips!
Prenumerera på
Byggnadskultur
4 nr för 395 kr
Tidningsbutiken.se.



Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Byggnadskultur #1 / 2013

Ur innehållet:

Byggnadsvård och hälsa!
Omsorg om våra hus och vår miljö tycker vi är en viktig del i vår personliga hälsa - såväl när det gäller den fysiska som den mentala hälsan. I BK 1/13 kan du därför läsa bl.a. om hur tradition och nytänkande finner varandra, hur fuktproblem kan uppstå vid tilläggsisolering och om trädgården som effektiv utomhusterapi.

Du får också en handfast beskrivning av hur du bygger snickarens egen snickarbock - och av det öde som många av våra gamla stationshus nu står inför. Hur vi kan vara med och rädda dem? Och som alltid i BK - Gula Listan, krönika och föreningsnytt.

Detta nummers omslag visar Umeås gamla Varmbadhus som nu räddats åt eftervärden efter långtgående rivningsplaner. Ett bra exempel på hur hus och hälsa gått hand i hand under lång tid, inte bara som tvagningsplats, utan också som en viktig mötesplats för stadens invånare.


Nyckelord för detta nummer av Byggnadskultur:

Här kan du se omslag för alla nummer av Byggnadskultur.