Tidningsarkivet.se

Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Trendfrisyrer #1 / 2013

Ur innehållet:

I nya numret av Trendfrisyrer spanar vi in de hetaste hårtrenderna inför 2013, och tipsar om nya produkter och stylingredskap som garanterat kommer att revolutionera ditt liv!
Redaktionen har grävt djupt i sina badrumsskåp, necessärer och sminkväskor och kan därför tipsa om det mesta av det bästa. Dessutom kan du vinna ett gäng av dessa godbitar - passa på!

Saknar du inspiration till julens alla fester visar vi uppsättningarna som är allra hetast just nu och går att styla på flera olika sätt. Går du och funderar på att investera i extensions hittar du massor av inspiration i vår extensionsmakeover, där tre läsare får helt nya frisyrer med längd, volym och färg tack vare smart placerade extensions. Vi har även testat de nya gelnaglarna för hemmabruk och spanat in hårets spännande historia genom tiderna.


Nyckelord för detta nummer av Trendfrisyrer:

Här kan du se omslag för alla nummer av Trendfrisyrer.