Tidningsarkivet.se

Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Magasinet Neo #3 / 2010

Ur innehållet:

Biljoner, bailouts och barn som gillar hårdrock

I nya numret av Neo jagar vi de stora pengarna. I Sverige har borgerligheten regerat under en ekonomisk nedgång, utan att tappa greppet om finanserna. Neos redaktör Mattias Svensson har frågat experterna om det är regeringens förtjänst. Finansminister Anders Borg berättar i en öppenhjärtig intervju om hur han hanterat kostsamma projekt och ansvarslösa banker.

Mer i Neo. Neos chefredaktör Paulina Neuding rapporterar om barnen som blir till i USA och Indien och hur de förändrat tillvaron för sina homosexuella föräldrar i Israel. Geert Wilders ställdes inför rätta i Holland, men nu har religionen islam hamnat på de åtalades bänk. Nyhetsreportern Roland Zuiderveld, aktuell med boken ”Fallet Wilders”, ger fakta i målet. Frilansskribenten Ulf Elfvin har en privilegierad sits i sin permobil och förklarar hur tillväxten förbättrat hans vardag. Svensk politik blir inte roligare än Göran Hägglund, i Neo berättar Kristdemokraternas partiledare bland annat om hur tråkigt livet skulle bli utan alkohol.

Och så slår Neos redaktör Johan Ingerö ett slag för barnens rätt till hårdrock.


Nyckelord för detta nummer av Magasinet Neo:

Här kan du se omslag för alla nummer av Magasinet Neo.