Tidningsarkivet.se

Obs.
Inga tidningar finns till försäljning genom Tidningsarkivet; här finns bara digital information.

Vill du prenumerera på någon av tidningarna rekommenderar vi Tidningsbutiken eller Tidningskungen. Är du student eller lärare kan du hitta Studentrabatt på tidningar på Studentprenumerationer.se.
De senaste sökningarna
Tips till företag!
Presenter för företag, beställ prenumerationscheckar på Tidningspresent.se.

Cap & Design #2 / 2018

Ur innehållet:

Årets andra nummer av CAP&Design har temat Den grafiska profilen. I detta nummer hittar du guider för att skapa effektiva logotyper och för att veta när du bör redesigna och inte. Designstudion Good luck have fun delar med sig av hur de arbetade ytterst transparent med målgruppen i Löwengrips omgörning. Vi pratar också med Kantar Sifos Sensemiotics-team om vilka känslor som kopplas till olika varumärkesuttryck och hur du kan arbeta med semiotik i din formgivning. Hummingbirds berättar om hur de arbetade fram byggbolaget Nordblicks nya design och Sthlm signs sätter färg på staden med signpainting – de målar även på omslaget av detta nummer!

Dessutom pratar vi med Nina Ulmaja och Eva Wilsson som gått ihop och startat studio, vi testar Lightroom-tangentbordet Loupedeck och Jens Østgaard tittar närmare på Mozillas nya logotyp. Vi visar också Simon Hjorteks alternativa vardag i galleriet och startar samarbete med diversity management-nätverket The Social Few – deras första krönika kan du läsa i detta nummer.

Trevlig läsning!


Här kan du se omslag för alla nummer av Cap & Design.